4 redenen om vakantiepark Buiten Bergen in de zomer te bezoeken

Deze zomer op vakantie in de Schoorlse Duinen? Dan moet je bij vakantiepark Buiten Bergen zijn. Tussen het dorpje Bergen en Schoorl vind je knusse vakantiehuizen waar je deze zomer heerlijk kunt vertoeven. Met zon, zee en strand dichtbij is dit dé ideale plek! En dat is nog lang niet alles. We vertellen je de redenen waarom het zo leuk is om Buiten Bergen te bezoeken in de zomer.

1. Ontdek de Schoorlse Duinen

Mooi weer? Daar hoort natuurlijk een uitje naar de zee bij! Op vakantiepark Buiten Bergen ben je dichtbij de prachtige Schoorlse Duinen, met daarachter de zee. Neem je handdoek maar mee, want op een warme dag wil je hier zeker een duik nemen! Ook als het iets te koud is om te zwemmen, kan je hier bijvoorbeeld heerlijk picknicken en genieten van het uitzicht op de zee. En dat met een lekker hapje of drankje.

2. Blowkarten op het strand

Als de wind een beetje goed staat, moet je op het strand zijn. Deze keer niet voor het zwemmen! Beleef het ultieme gevoel van vrijheid door te gaan blowkarten. Het is een unieke en onvergetelijke ervaring om met een driewielig voertuig over het strand te zeilen. Laat je leiden door de wind en raak zelfs los van de grond. Met de wind door je haren vlieg je over het strand en geniet je tegelijkertijd van een uitzicht op de glinsterende zee. Dat is het beste zomer gevoel, toch?

3. Volg prachtige wandelroutes

Naast zwemmen is wandelen één van de dingen wat je op een vakantie op Buiten Bergen wel moét doen. Omgeven door de veelzijdige natuur in het bos en de afwisselende duinen, tikken de uurtjes zo voorbij. Er zijn verschillende wandelroutes te volgen met variërende afstanden. In het zomerse zonnetje word je tijdens je wandeling ook nog eens bruin!

Wandeling door de Schoorlse Duinen

4. Beleef de Schoorlse Duinen nét iets anders

Beleef de Schoorlse Duinen naast het wandelen ook eens op een andere manier. Huur een mountainbike bij het nabijgelegen bedrijf MTB Schoorl en scheur als een pro door de natuur. Heb je nog nooit op een mountainbike gezeten? Geen zorgen! Bij MTB Schoorl krijg je zorgvuldige begeleiding en zie je de mooiste plekjes in de omgeving. Zo leer je nog iets nieuws tijdens de zomervakantie!

Ben jij al overtuigd en wil je jouw zomervakantie vieren bij Buiten Bergen? Boek dan vandaag nog jouw accommodatie voordat het is volgeboekt!

Bekijk vakantiehuizen