Een ontspannen kerst op vakantiepark Buiten Bergen

Door Silke op dinsdag 19 november 2019.
Categorieën:Nieuws

Kerst is de tijd van gezelligheid, vrienden, familie en lekker eten en drinken. Maar het is ook de tijd van organiseren en regelen. Veel geregel, uren in de keuken staan voor het perfecte kerstdiner, gestrest raken van alle drukte en dan niet echt genieten van je heerlijke diner of het gezelschap van je vrienden en familie. Herkenbaar?

Dan wordt het tijd voor een stres loze kerst in een vakantiehuis op Buiten Bergen!

Tips om volop en zonder stres van kerst te genieten

1 Boek vandaag nog online een van die vrijstaande huizen op Vakantiepark Buiten Bergen
De ligging van het park is uniek. De 50 vrijstaande huizen liggen op een mooie aangelegd terrein, tussen de dorpen Bergen en Schoorl en aan de rand van natuurgebied ‘De Schoorlse Duinen’. Rust en ruimte met natuur en gezelligheid om de hoek. De huizen op het park zijn geschikt voor 1 tot 6 personen en hebben elk een unieke, smaakvolle inrichting.

2 Bestel vooraf uw kerstboom
Regel vooraf uw kerstboom. U kunt bij het (online) boeken aangeven dat u een kerstboom wilt hebben. De medewerkers van de receptie van Buiten Bergen zorgen ervoor dat uw (echte!) kerstboom in uw huis komt te staat. U betaalt hiervoor € 32,50 en hoeft alleen nog zelf de versiering mee te nemen. Heerlijk toch?

3 Regel vooraf uw kerstdiner
Geniet van een compleet gourmet-menu verzorgd door biologische slagerij De Groene Weg. U hoeft alleen maar uw eigen gourmetstel mee te nemen en wij regelen de rest! Alles wordt bij uw vakantiehuis geleverd; een schotel met diverse soorten vlees, stokbrood met kruidenboter en drie sausjes: cocktail, knoflook en saté. Op aanvraag zijn ook vegetarische ingrediënten verkrijgbaar. Het gourmet arrangement is al bij te boeken voor € 17,50 per persoon. U kunt dit tijdens uw boeking aangeven (bij bijkomende kosten).

4 Warm welkom op de receptie
Bij aankomst op het park kunt u rond de kerst genieten van Glühwein, warme chocomel en kerstkransjes. Als u daarmee niet direct in de kerststemming komt?

5 Erop uit
Heeft u uw bagage overgebracht naar uw vakantiehuis? Ga er dan lekker op uit om de omgeving te verkennen. Maak een heerlijke wandeling door de Schoorlse Duinen. Of huur een fiets bij de receptie en bezoek het prachtige dorpje Bergen of het gezellige Schoorl, beide op minder dan 15 minuten fietsen van het park. In Bergen en Schoorl geniet u van prachtige winkels en gezellige horeca.

Heeft u al zin in een zorgeloze, heerlijke kersttijd op een van de mooiste plekken langs de Nederlandse kust? Boek vandaag nog uw verblijf op Buiten Bergen.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Rennen in Schoorl

Door Silke op zaterdag 7 januari 2017.

In februari, als de winter op zijn koudst is, kunt u zichzelf warmlopen in Schoorl. Als sinds 1978 wordt in de prachtige plaats in de Noord Hollandse duinen de ‘’Schoorl Run’’ gehouden.  Er zijn routes uitgezet over 10, 21,1 (de halve marathon) en 30 kilometer. Voor de kinderen is er een speciale kids run die als eerste van start gaat.

Lees verder >

Luxe bungalowpark in de duinen

Door Silke op vrijdag 28 april 2017.

In Nederland zijn meer dan 1200 plekken waar meerdere vakantiehuizen op een terrein bij elkaar staan. Sommige van deze parken zijn complete dorpen met faciliteiten zoals winkels, horeca en soms zelfs meerdere zwembaden. Andere parken moeten het juist hebben van de rust en de ruimte. Hier staan een aantal huizen op hetzelfde terrein bij elkaar, maar zijn er verder geen faciliteiten.

Lees verder >

Vakantietrends 2016: luxe, duurzaam en familie

Door Silke op woensdag 3 februari 2016.
Categorieën:CultuurNieuws

Reisorganisatie Tui uit Duitsland heeft onlangs een onderzoek onder een groot aantal vakantiegangers gehouden om vast te stellen welke trends op vakantiegebied in 2016 het belangrijkst zijn.

Wat willen we op vakantie in 2016?

Lees verder >