Fotowedstrijd, deel jouw leukste foto

Door Miranda op donderdag 6 juli 2017.

Doe mee!

Doe mee aan de fotowedstrijd 'Wie maakt de leukste, liefste, grappigste strandfoto aan de Nederlandse kust of op de Waddeneilanden'. 

Win!

Deelnemers maken kans op een vergroting van de ingestuurde foto, op een materiaal naar keuze, t.w.v. 50 euro (via de Fotofabriek) !

Verras ons!

Het strand is een mooie locatie om leuke foto's te maken. Foto's van kinderen die zandkastelen bouwen, mensen die aan het vliegeren zijn, spelende honden of een mooie zonsondergang. We zijn heel erg benieuwd naar de mooie, leuke, grappige, ontroerende foto('s) gemaakt op één van de stranden aan de Nederlandse kust en/of op de Waddeneilanden. Deel de foto('s) en mail deze tussen 8 juli en 31 augustus 2017 naar social@fijnopvakantie.nl  én deel de vakantiekiek op instagram met  #fijnopvakantiekiek2017  Je mag zo vaak meedoen als je wilt. Op 8 september 2017 maken we de winnaar bekend.

We zijn heel erg benieuwd naar jullie strandfoto's! 

De actievoorwaarden van de fotowedstrijd vind je hier.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Wandelen in Schoorl

Door Silke op vrijdag 9 juni 2017.

Park Buiten Bergen ligt tussen de dorpen Bergen en Schoorl, direct aan de rand van de Schoorlse Duinen. Dit unieke natuurgebied heeft de hoogste (54 meter) en breedste (5 km) duinen van ons land. Het gebied is een paradijs voor wandelaars. Ruim 60 km wandelpad zijn er in de Schoorlse Duinen uitgezet. Door het handige wandelknooppunten systeem kunt u makkelijk uw eigen route bepalen.

Lees verder >

Top 5 redenen voor een bezoek aan Schoorl

Door Silke op zondag 15 november 2015.

Vakantiepark Buiten Bergen ligt precies tussen de dorpen Bergen en Schoorl en hoort officieel tot de gemeente Schoorl. Schoorl ligt op een unieke plek aan de rand van Nationaal Park De Schoorlse Duinen en is al sinds het eind van de negentiende eeuw bekend als toeristendorp.

Wij geven je graag de 5 beste redenen voor een bezoek aan Schoorl.

Lees verder >

Paardrijden aan de kust

Door Silke op zondag 3 januari 2016.
Categorieën:ActiefKustNatuur

Met de wind in je haren op de rug van een paard door de branding galopperen… Je kent dit plaatje misschien uit een romantische film of van de kaft van een boek met een mooi liefdesverhaal.
Bij vakantiepark Buiten Bergen regel je zo’n romantisch tripje vrijwel naast de deur. 

Lees verder >