Ik ben verliefd!

Door Marielle op vrijdag 22 april 2016.

Ik zal het maar eerlijk zeggen: ik ben verliefd! Verliefd op het prachtige natuurgebied bij Bergen en Schoorl. Het is liefde op het eerste gezicht. Lees het verhaal van een van onze gasten, Mario is met zijn gezin een weekend in Buiten Bergen geweest.

"We fietsen verder en komen bij een uitzichtpunt. We klimmen naar boven en hebben een waanzinnig 360 graden panoramisch uitzicht. Ik ben op slag verliefd. Verliefd op dit waanzinnige mooie gebied. Een mooier cadeau kan ik me eigenlijk niet wensen vandaag. Ver beneden ons zien we mountainbikers omhoog ploeteren".

Lees verder >

 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

De kust is veilig!

Door Peter op woensdag 25 maart 2015.
Categorieën:Actief

Een groot deel van ons land ligt onder het niveau van de Noordzee. Zonder onze dijken en duinen zouden grote delen van Nederland onder water komen te staan. De overheid is zich bewust van het grote belang van stevige zeeweringen en heeft 10 locaties langs onze kust aangewezen die verder verstevigd moeten worden. Een van die plekken lag aan de Noord-Hollandse kust bij Camperduin.

Lees verder >

Shoppen in Alkmaar

Door Peter op woensdag 4 maart 2015.
Categorieën:CultuurLeuke uitjes

Alkmaar wordt beschouwd als een van de beste winkelsteden van Nederland. Het aanbod van winkels in de kaasstad is groot en divers en vooral in de ''d'Oude Stad'' zijn de pittoreske straatjes en de eeuwenoude panden het decor voor de leukste winkels en boetiekjes. Bovendien wordt er gedurende het hele jaar in Alkmaar van alles georganiseerd zodat er altijd wel iets extra's bruist in deze levendige stad. Denk alleen al aan de wereldberoemde kaasmarkt die van het voorjaar tot de herfst iedere vrijdagochtend plaatsvindt op het Waagplein, in het hart van de stad. 

Lees verder >

Kofferbakmarkt in Schoorl

Door Silke op dinsdag 12 april 2016.

In Nederland zijn we gek op rommelmarkten.  Vrijwel ieder weekend worden er in scholen, buurtgebouwen en sporthallen grote en kleine rommelmarkten georganiseerd. Soms worden deze georganiseerd om geld op te halen voor een goed doel en soms worden de kraampjes bemand door professionele verkopers die een centje willen bijverdienen.

Lees verder >