Ik ben verliefd!

Door Marielle op vrijdag 22 april 2016.

Ik zal het maar eerlijk zeggen: ik ben verliefd! Verliefd op het prachtige natuurgebied bij Bergen en Schoorl. Het is liefde op het eerste gezicht. Lees het verhaal van een van onze gasten, Mario is met zijn gezin een weekend in Buiten Bergen geweest.

"We fietsen verder en komen bij een uitzichtpunt. We klimmen naar boven en hebben een waanzinnig 360 graden panoramisch uitzicht. Ik ben op slag verliefd. Verliefd op dit waanzinnige mooie gebied. Een mooier cadeau kan ik me eigenlijk niet wensen vandaag. Ver beneden ons zien we mountainbikers omhoog ploeteren".

Lees verder >

 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Fotowedstrijd, deel jouw leukste foto

Door Miranda op donderdag 6 juli 2017.

Doe mee!

Doe mee aan de fotowedstrijd 'Wie maakt de leukste, liefste, grappigste strandfoto aan de Nederlandse kust of op de Waddeneilanden'. 

Win!

Deelnemers maken kans op een vergroting van de ingestuurde foto, op een materiaal naar keuze, t.w.v. 50 euro (via de Fotofabriek) !

Lees verder >

Met de nachtwaker van de Schoorlse Duinen op ontdekkingstocht in de nacht

Uw eigen kerstboom uit de duinen

Door Silke op vrijdag 11 november 2016.
Categorieën:KustNatuurNieuws

We zijn in Nederland gek op kerst. Bijna negentig procent van de Nederlanders zal dit jaar kerst vieren en bij vrijwel iedere kerstvierder staat ook een kerstboom in huis. Uit onderzoek blijkt dat we ook graag voor een flinke boom kiezen. Het grootste deel van de kerstbomen in de Nederlandse huizen is tenminste anderhalve meter hoog.

De meeste kerstbomen worden in de week na Sinterklaas aangeschaft en in het tweede of derde weekend van december opgetuigd.

Lees verder >