Kofferbakmarkt Duindorp

Ben jij ook zo’n fan van rommel- en vlooienmarkten? Van een dagje snuffelen tussen de vintage kleding, oude souvenirs en andere prullaria? Kom dan eens een kijkje nemen bij de kofferbakmarkt in Duindorp: de gezelligste markt van de regio, en in de luwte van de Schoorlse Duinen.

Sinds 2016 wordt deze markt elke zondag gehouden aan de Sportlaan in Schoorl. Bij de ruim 50 ‘kramen’ is altijd wel wat leuks te vinden: boeken, LP’s, kleding, noem maar op. Tussen de wagens in vinden meestal allerlei activiteiten plaats. Zo is er vaak een podium voor lokale opkomende artiesten, worden er regelmatig workshops aangeboden en is er een breed aanbod aan kinderactiviteiten. Op die manier is een bezoekje aan de markt een echt dagje uit voor iedereen.

This instagram post (https://www.instagram.com/p/CEbO9GpjFwf/) is not available.
Make sure the Facebook APP ID and Facebook App Client Token in the settings are correct.

Heb je zelf nog spulletjes die je graag wil verkopen en lijkt het je leuk om met je eigen auto een dagje op de markt te staan? Dat kan! Check de website of de facebookpagina voor de laatste informatie over openingstijden, het reglement en om zelf een plekje te reserveren.

Lijkt het je leuk om de kofferbakmarkt te bezoeken? Vakantiepark Buiten Bergen ligt om de hoek! Boek daarom snel één van onze mooie vakantiehuizen!

Boek nu een vakantiehuis!