Kofferbakmarkt in Schoorl

In Nederland zijn we gek op rommelmarkten.  Vrijwel ieder weekend worden er in scholen, buurtgebouwen en sporthallen grote en kleine rommelmarkten georganiseerd. Soms worden deze georganiseerd om geld op te halen voor een goed doel en soms worden de kraampjes bemand door professionele verkopers die een centje willen bijverdienen.

Grootste rommelmarkt van Europa

In het Noord Hollandse Beverwijk – op een half uurtje rijden van ons park - is zelfs de grootste rommelmarkt van Europa te vinden. Je kunt op ‘’De Bazaar’’ iedere zaterdag en zondag langs maar liefst 2000 kramen struinen.

Rommel uit de kofferbak

Bij een kofferbakmarkt rijden de verkopers met hun auto het marktterrein op en verkopen hun spullen vanuit de kofferbak – waarbij ze dan meestal op een kleed of zeil uitgestald worden. Dit fenomeen is van oorsprong Engels maar op steeds meer plaatsen in Nederland worden deze gezellige kofferbakmarkten gehouden.

Ook in Schoorl wordt tussen begin april en eind september iedere zondag een kofferbakmarkt georganiseerd. Je bent van 09.30 tot 16.00 uur welkom aan de Sportlaan in Schoorl!

Veilig betalen met:
iDEAL Mastercard Visa Paypal