Kofferbakmarkt Schoorl

Een kofferbakmarkt? Ja, je leest het goed! In Schoorl wordt jaarlijks de kofferbakmarkt georganiseerd. Dit is een soort vlooienmarkt waar mensen op een unieke manier hun tweedehands spullen verkopen.

De markt heeft zijn naam te danken aan de vele auto's en busjes die worden volgeladen met goede producten en vervolgens vanuit hun kofferbak op een kleed, zeil of op zelf meegebrachte tafels worden uitgestald. Dit alleen geeft al een superleuk beeld! Daarnaast is het ook een geweldige plek om lekker rond te snuffelen tussen allerlei leuke spullen die voor een goede prijs worden verkocht. 

Wat vind je op de kofferbakmarkt?

Op deze markt zijn oneindig veel producten te vinden. Zo wordt er lokaal geteeld groente en fruit verkocht, maar ook leuke tuinplanten en overheerlijke zelfgemaakte jam. Ga je met kinderen naar de markt? Kies dan uit het vele speelgoed dat wordt aangeboden. Daarnaast is er ook veel keuze uit gereedschap, allerlei keukengerei, boeken, fietsen, antiek en veel bijzondere curiosa. Ben je op zoek naar een nieuwe outfit tegen een relatief lage prijs? Scoor dan jouw leukste kleding op de kofferbakmarkt.  

Draag bij aan een circulaire economie

De kofferbakmarkt is niet alleen een leuk idee, het is ook nog eens goed voor de circulaire economie. Je gooit namelijk geen spullen weg, maar je geeft het een tweede huis. Bovendien maak je andere mensen heel blij met jouw gebruikte, maar nog steeds waardevolle producten. 

Heb jij spullen thuis die je niet meer gebruikt? Neem ze mee naar de kofferbakmarkt in Schoorl. Je kunt deze spullen namelijk afgeven bij de marktmeesters. Zij zullen ervoor zorgen dat jouw producten onder de mensen op de markt worden verdeeld en vooral niet worden weggegooid. Ook als bezoeker kun je dus jouw steentje bijdragen. 

Waar is het?

De kofferbakmarkt wordt georganiseerd op het grasveld aan de Sportlaan 7 in Schoorl. Op vijftig meter afstand vanaf het grasveld is een grote parkeerplaats, waar alle auto's geparkeerd kunnen worden. Als je met de fiets komt, kun je deze gewoon op het terrein zelf neerzetten. Verder is er een toiletgebouw aanwezig de kofferbakmarkt. 

Wanneer kan je de kofferbakmarkt Schoorl bezoeken?

De markt wordt tussen 1 april en 30 september iedere zaterdag georganiseerd. Je bent van harte welkom tussen 09.30 tot 16.00 uur aan de Sportlaan in Schoorl. Zien wij jou daar?

Rommelmarkten in Nederland

In Nederland zijn we gek op rommelmarkten. Vrijwel ieder weekend worden er in scholen, buurtgebouwen en sporthallen grote en kleine rommelmarkten georganiseerd. Soms worden deze georganiseerd om geld op te halen voor een goed doel en soms worden de kraampjes bemand door professionele verkopers die een centje willen bijverdienen. Onderstaand hebben we nog een goede tip voor jou klaargezet! 

Grootste rommelmarkt van Europa: De Bazaar

In het Noord Hollandse Beverwijk – op een half uurtje rijden van ons park - is zelfs de grootste rommelmarkt van Europa te vinden. Je kunt op ‘’De Bazaar’’ iedere zaterdag en zondag langs maar liefst 2000 kramen struinen. Deze overdekte markt is een leuke combinatie van outlets, kramen, winkels en horeca. 

Boek jouw verblijf bij vakantiepark Buiten Bergen

Ben jij enthousiast geworden, maar heb jij nog geen verblijf?

Bekijk alle vakantiehuizen