Lekker uit eten rond Buiten Bergen

Eten brengt mensen samen. Niks is fijner dan het genieten van elkaars gezelschap en smullen van lekkere gerechten. Naast het samen koken in het vakantiehuis, kan eten buiten de deur ook heerlijk zijn. Als u een paar dagen verblijft in een vakantiehuis op Park Buiten Bergen, is het niet moeilijk om een gezellig restaurant te vinden. In zowel Bergen, Bergen aan Zee als Schoorl kunt u kiezen uit een flink aantal restaurants in verschillende prijsklassen. We geven de acht restaurants (in willekeurige volgorden) waar wij graag een hapje eten!

Top 8 restaurants in Bergen, Schoorl en Bergen aan Zee

1 Bergen Binnen
Restaurant Bergen Binnen ligt op een fijne plek aan de bosrand in het mooie Bergen. Het sfeervolle restaurant is laagdrempelig. U kunt er terecht voor een kop koffie, een lunch of een volledig viergangendiner. Uniek is Lobster Monday. U kunt dan voor een scherpe prijs terecht voor een hele kreeft met friet en salade. Of kom op woensdagavond eten in Bergen Binnen. Dan is de zeetong extra aantrekkelijk geprijsd!

2 Lekker Puh
In het dorpje Groet, net boven Schoorl ligt restaurant Lekker Puh. Het restaurant bestaat al meer dan 20 jaar en staat bekend om de ambachtelijke kwaliteit van de gerechten. Rundvlees uit Australië, lamsvlees uit Nieuw Zeeland, eend uit Frankrijk maar ook paling uit Langedijk. Met de beste ingrediënten worden door de keukenbrigade de lekkerste gerechten gemaakt.

This instagram post (https://www.instagram.com/p/CEq97VDDvTC/) is not available.
Make sure the Facebook APP ID and Facebook App Client Token in the settings are correct.

3 Merlet
Merlet in Schoorl heeft een Michelinster en geloof ons, dat is volkomen terecht! Het restaurant met een sfeervolle open haard ligt aan de rand van het dorp met uitzicht op het duingebied. De menukaart wordt telkens op het seizoen aangepast en biedt een ruime keuze aan zorgvuldig samengestelde gerechten en menu’s.

4 Julie’s
Restaurant Julie’s ligt midden op het plein in Bergen. Het is een sfeervol restaurant waar u heerlijk kunt lunchen en dineren. De vriendelijke bediening is bekend tot ver buiten Bergen!

5 Zilte Zoen
Direct aan de kust ligt, in het mooie Bergen aan Zee, restaurant De Zilte Zoen. Het is een laagdrempelige horecagelegenheid waar u dagelijks welkom bent voor een kop koffie of een heerlijke vismaaltijd. Ook voor een gezin met (jonge) kinderen is De Zilte Zoen een perfect restaurant. Al was het maar vanwege de uitgebreide kinder-menukaart

6 Wonders
Een begrip in Bergen is restaurant Wonders, gelegen tegenover de ruïnekerk. Al sinds de opening in 2005 worden gasten hier verrast met lekker eten en drinken in een gastvrije ambiance.

This instagram post (https://www.instagram.com/p/Bxcj_UxiotM/) is not available.
Make sure the Facebook APP ID and Facebook App Client Token in the settings are correct.

7 Noord
Paviljoen Noord is een unieke locatie om op het strand te eten, het hele jaar door. In een sfeervol decor worden hier de lekkerste gerechten geserveerd. Het paviljoen is gelegen aan de meest noordelijke strandafgang in Bergen aan Zee en is ontworpen door Piet Hein Eek en ingericht met een verzameling van oud en nieuw meubilair.

8 Fabels
Restaurant Fabels ligt in het centrum van het mooie Bergen, direct tegenover de Ruïnekerk. Het is een gezellige, altijd drukke ontmoetingsplaats. Fabels staat voor ‘Food and Beverage & Lovely Service’. Kom maar eens gezellig langs. De kinderen zijn ook welkom want naast heerlijke kindergerechten liggen in Fabels de kleurboekjes en spelletjes klaar!

Veilig betalen met:
iDEAL Mastercard Visa Paypal