Luxe bungalowpark in de duinen

In Nederland zijn meer dan 1200 plekken waar meerdere vakantiehuizen op een terrein bij elkaar staan. Sommige van deze parken zijn complete dorpen met faciliteiten zoals winkels, horeca en soms zelfs meerdere zwembaden. Andere parken moeten het juist hebben van de rust en de ruimte. Hier staan een aantal huizen op hetzelfde terrein bij elkaar, maar zijn er verder geen faciliteiten.

Groeiend aantal parken aan de kust

De laatste jaren zijn er flink wat nieuwe vakantieparken bijgekomen. Vooral aan de kust en op de Waddeneilanden kunt u inmiddels kiezen uit verschillende parken.

Rust en ruimte in Schoorl

Vakantiepark Buiten Bergen is een uniek park, gelegen tussen Bergen en Schoorl aan de Noord Hollandse kust. In 2007 zijn hier op een groot terrein aan de rand van het natuurgebied De Schoorlse Duinen zo’n 60 luxe, vrijstaande huizen neergezet. De huizen hebben een opvallend grote, eigen tuin met veel privacy. Door de gebruikte kleuren passen de huizen goed in de natuurlijke omgeving.

Voordelen van een vakantie op een park

Een vakantie op park Buiten Bergen betekent genieten van de natuur en de luxe van de vrijstaande vakantiehuizen.

Maar vakantie op een park betekent ook een aantal belangrijke voordelen.

  • Op het park zijn altijd leeftijdgenoten te vinden waardoor nieuwe vriendschappen kunnen ontstaan.
  • Het park is autoluw, dus de kinderen kunnen veilig spelen
  • Bij de receptie kunt u (in het geval van Buiten Bergen) terecht voor een krant of een huurfiets of het oplossen van een vraag

Door de gunstige ligging van park Buiten Bergen tussen de dorpen Bergen en Schoorl zijn alle faciliteiten, winkels en horeca op fietsafstand. Het strand van Schoorl, op 20 minuten fietsen, is zelfs in de zomermaanden heerlijk rustig.

Krijgt u al zin in een vakantie op een van de mooiste plekjes van Noord Holland? Bekijk snel de verschillende vakantiehuizen op Buiten Bergen. Wij wensen u alvast een heerlijk verblijf.