Vanaf Buiten Bergen naar het strand

Door Silke op vrijdag 15 december 2017.

Vakantiepark Buiten Bergen ligt aan de rand van natuurpark de Schoorlse Duinen, tussen de prachtige dorpen Bergen en Schoorl aan de Noord-Hollandse kust. Buiten Bergen is een ideale bestemming voor mensen die rust, ruimte, privacy, natuur en … het strand houden. De luxe, vrijstaande huizen op het park staan allemaal op een ruime kavel. Op het park zijn, naast een receptie (met fietsverhuur en broodjesservice) en een kleine speeltuin voor jonge kinderen geen faciliteiten te vinden. Zo geniet u in alle rust van uw vrije dagen in een heerlijke omgeving.

Met de fiets naar het strand

Wilt u een dagje naar het strand van Schoorl? Vanaf park Buiten Bergen fietst u in 20 minuten via het duingebied naar Paal 29. Hier kunt u terecht voor een heerlijk drankje op het terras. Daarna kiest u een rustig plekje op het brede, witte strand en uw stranddag kan beginnen.

Voordelen van Schoorl aan Zee

Beoordelingswebsite heeft een onderzoek gedaan naar de best gewaardeerde stranden van ons land en daarbij kwam Schoorl aan Zee als vierde uit de bus. Het strand van Schoorl kan niet met de auto bereikt worden en is daardoor, zelfs in de zomermaanden, heerlijk rustig. Met een beetje geluk ziet u voor de kust van Schoorl aan Zee de zeehonden in zee zwemmen. Bij het paviljoen kunt u ook uw elektrische fiets opladen.

Met de auto naar het strand

Als u liever de auto neemt om een dagje naar het strand te gaan, is dat ook prima mogelijk. Met de auto rijdt u in iets meer dan een kwartier naar de grote parkeerplaats bij Hargen aan Zee. Hiervandaan loopt u in 5 minuten naar het heerlijk grote strand van Hargen.

Voordelen van Hargen aan Zee

De autorit van Buiten Bergen naar Hargen aan zee brengt u door het dorpje Groet. Het is de moeite waard om hier nog even uit te stappen. Groet ligt prachtig aan het bos- en duingebied en is met het mooie witte kerkje erg fotogeniek. Rond de kerk wordt in de zomermaanden een gezellige avondbraderie gehouden. Hargen heeft een aantal gezellige strandtenten. Jaarlijks, tijdens het eerste weekend van juli, staat het dorp tijdens ‘Hagensail’ in het teken van sport, spel en entertainment

Komt u binnenkort genieten van een heerlijke vakantie aan de Noord-Hollandse kust? Bekijk alle beschikbare buitenhuizen op Buitenbergen.nl

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Meest schilderachtige plek aan de Noord-Hollandse kust

De inwoners van Groet hebben geen idee, maar het moeten er tienduizenden zijn; het aantal hobby- en kunstschilders die het Witte Kerkje van Groet op het doek hebben gezet. Ook als u binnenkort een vakantie doorbrengt in een vakantiehuis op park Buiten Bergen en geen schilder bent, adviseren wij u om een bezoekje te brengen aan het Witte Kerkje.

Lees verder >

Stranden in de kop van Noord-Holland

Vakantie in het noorden van Noord-Holland. Dat betekent vakantie in het deel van Nederland dat alles te bieden heeft waarom ons land bekend staat in de wereld. Polders, molens, dijken, historische dorpen en steden en … misschien wel de mooiste duingebieden en stranden van ons land.
 

Lees verder >

Een ontspannen kerst op vakantiepark Buiten Bergen

Door Silke op dinsdag 19 november 2019.
Categorieën:Nieuws

Kerst is de tijd van gezelligheid, vrienden, familie en lekker eten en drinken. Maar het is ook de tijd van organiseren en regelen. Veel geregel, uren in de keuken staan voor het perfecte kerstdiner, gestrest raken van alle drukte en dan niet echt genieten van je heerlijke diner of het gezelschap van je vrienden en familie. Herkenbaar?

Lees verder >