Vanaf Buiten Bergen naar het strand

Vakantiepark Buiten Bergen ligt aan de rand van natuurpark de Schoorlse Duinen, tussen de prachtige dorpen Bergen en Schoorl aan de Noord-Hollandse kust. Buiten Bergen is een ideale bestemming voor mensen die rust, ruimte, privacy, natuur en … het strand houden. De luxe, vrijstaande huizen op het park staan allemaal op een ruime kavel. Op het park zijn, naast een receptie (met fietsverhuur en broodjesservice) en een kleine speeltuin voor jonge kinderen geen faciliteiten te vinden. Zo geniet u in alle rust van uw vrije dagen in een heerlijke omgeving.

Met de fiets naar het strand

Wilt u een dagje naar het strand van Schoorl? Vanaf park Buiten Bergen fietst u in 20 minuten via het duingebied naar Paal 29. Hier kunt u terecht voor een heerlijk drankje op het terras. Daarna kiest u een rustig plekje op het brede, witte strand en uw stranddag kan beginnen.

Voordelen van Schoorl aan Zee

Beoordelingswebsite heeft een onderzoek gedaan naar de best gewaardeerde stranden van ons land en daarbij kwam Schoorl aan Zee als vierde uit de bus. Het strand van Schoorl kan niet met de auto bereikt worden en is daardoor, zelfs in de zomermaanden, heerlijk rustig. Met een beetje geluk ziet u voor de kust van Schoorl aan Zee de zeehonden in zee zwemmen. Bij het paviljoen kunt u ook uw elektrische fiets opladen.

This instagram post (https://www.instagram.com/p/CA96X8SDlqc/) is not available.
Make sure the Facebook APP ID and Facebook App Client Token in the settings are correct.

Met de auto naar het strand

Als u liever de auto neemt om een dagje naar het strand te gaan, is dat ook prima mogelijk. Met de auto rijdt u in iets meer dan een kwartier naar de grote parkeerplaats bij Hargen aan Zee. Hiervandaan loopt u in 5 minuten naar het heerlijk grote strand van Hargen.

Voordelen van Hargen aan Zee

De autorit van Buiten Bergen naar Hargen aan zee brengt u door het dorpje Groet. Het is de moeite waard om hier nog even uit te stappen. Groet ligt prachtig aan het bos- en duingebied en is met het mooie witte kerkje erg fotogeniek. Rond de kerk wordt in de zomermaanden een gezellige avondbraderie gehouden. Hargen heeft een aantal gezellige strandtenten. Jaarlijks, tijdens het eerste weekend van juli, staat het dorp tijdens ‘Hagensail’ in het teken van sport, spel en entertainment

Komt u binnenkort genieten van een heerlijke vakantie aan de Noord-Hollandse kust? 

Bekijk hier onze vakantiehuizen