Zwembaden in de kop van Noord-Holland

Door Silke op vrijdag 16 februari 2018.

Heeft u een buitenhuis gehuurd op Vakantiepark Buiten Bergen? Dat wordt genieten van rust, ruimte en een prachtige omgeving. De natuur van de Schoorlse Duinen ligt letterlijk voor de deur en de winkels en horeca van de prachtige dorpen Bergen en Schoorl nodigen uit door u ontdekt te worden.

Genieten voor de kinderen

Ook de kinderen zullen genieten van hun verblijf op Buiten Bergen. Het autoluwe park biedt volop ruimte voor jonge kinderen om lekker te spelen of elkaar te ontmoeten bij de waterspeelplaats. Natuurlijk gaat u - op de fiets - de duinen en het strand van Schoorl ontdekken. Maar ook als u een dagje waterpret wilt beleven in een zwembad, biedt de omgeving van Vakantiepark Buiten Bergen volop mogelijkheden.

Zwemmen op vakantie in Noord-Holland

Als u met uw gezin een paar dagen in de kop van Noord-Holland op vakantie bent, is een bezoek aan een zwembad altijd een goed idee. Kinderen zijn gek op een dagje dollen en rennen in en rond een zwembad en zeg nou zelf, een paar baantjes trekken in een zwembad is natuurlijk gewoon heerlijk. Gelukkig hoeft u vanuit Vakantiepark Buiten Bergen niet ver te rijden om een mooi zwembad te vinden. Er zijn verschillende openbare zwembaden (binnenbanden en openluchtbaden) waarvan we de leukste voor u op een rijtje zetten:

Binnen zwembaden in de kop van Noord-Holland

1 Zwembad de Hoornse Vaart in Alkmaar
Dit zwemparadijs heeft een golfslagbad, een 25 meter, een 50 meter bad en een unieke waterspeeltuin voor de allerkleinsten. In de zomer kunt u hier ook genieten van twee buitenzwembaden en een grote ligweide

2 Zwembad de Waterhoorn in Hoorn
Er is volop waterplezier mogelijk voor oud en jong in het recreatiebad met fonteinen, een 72 meter lange glijbaan, een wildwaterkreek, rivier, whirlpools en een uitzwembassin. Tevens is er voor de allerkleinsten een apart peuter- en kleuterbad met een eigen glijbaantje en water spuitende beren (binnen en buiten). Bovendien beschikt het over drie kruidenbaden met een temperatuur van elk 37 graden Celsius en drie stoombaden om heerlijk te relaxen.

3 Zwembad de Waterakkers in Heemskerk
Dit is een geweldig bad met een subtropisch recreatiebad met een superglijbaan, hot Whirlpools, een wildwaterbaan, bruisbanken, turbodouche, waterval, peuterglijbaan, waterpaddestoel en een 25 meter wedstrijdbad met beweegbare bodem. Op warme dagen kunt u gebruik maken van een zonneweide met speeltuin en peuterbad.

Buiten zwembaden in de kop van Noord-Holland

1 Zwembad Het Baafje in Heiloo
Het Baafje is een heerlijk zwembad voor alle leeftijden en bevindt zich op fietsafstand van park Buiten Bergen. Het openluchtzwembad heeft drie baden, een hoge duikplank, grasvelden, speeltuintjes en ook een kleine horecagelegenheid.

2 Holle Bolle Plons in Tuitjenhorn
De Plons is geen zwembad, maar een tropische waterspeeltuin. Deze is onderdeel van De Holle Bolle Boom, een speel- en waterplezierpark in het dorp Tuitjenhorn. Glij avontuurlijk naar beneden door de waterglijbaan met flitsende lichteffecten of kies voor de familieglijbaan waar je met de hele familie de Holle Bolle Speelboom naar beneden kunt glijden.

3 Het Streekbad in Hoogkarspel
Het Streekbad is een kindvriendelijk buitenzwembad in Hoogkarspel. Voor de allerkleinsten is er een speciaal badje met een glijbaan. Ook is er een ondiep bad van 60 cm diepte. En voor de grotere kinderen is er een zwembad met duikplanken en glijbanen.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Facebook

Door Petra op donderdag 18 december 2014.

Wilt u op de hoogte blijven van leuke acties en aanbiedingen van Buiten Bergen? Volg ons dan op Facebook 

Volgt u ons op Facebook, dan bent u als eerste op de hoogte van onze acties. Ook vermelden wij hier regelmatig leuke activiteiten en evenementen in de buurt van het vakantiepark. 

Lees verder >

Leuke uitjes Noord Holland

Door Silke op woensdag 6 juli 2016.

Vakantiepark Buiten Bergen ligt tussen Bergen en Schoorl, aan de rand van het Noord Hollands duinreservaat. Je zult genieten van de rust, de groene omgeving, de duinen, het strand en de gezellige centra van Bergen en Schoorl.

Lees verder >

Genieten in Schoorl, Groet en Camperduin

Door Silke op woensdag 30 januari 2019.

Als u vanaf vakantiepark Buiten Bergen rechts afslaat komt u op de weg naar Schoorl, Groet en Camperduin. Dit zijn drie met elkaar vervlochten dorpen, gelegen op het grensvlak van duinen en weilanden. De dorpen liggen als een lint aan de rand van het Nationale Park ‘De Schoolse Duinen’. Dit is het breedste duingebied van Nederland en heeft een oppervlakte van 1800 hectare. Er zijn in het gebied vele kilometers aan fiets- en wandelpaden. Heerlijk op te voet of op de fiets het duingebied te verkennen.

Lees verder >