Zwembaden in de kop van Noord-Holland

Heeft u een buitenhuis gehuurd op Vakantiepark Buiten Bergen? Dat wordt genieten van rust, ruimte en een prachtige omgeving. De natuur van de Schoorlse Duinen ligt letterlijk voor de deur en de winkels en horeca van de prachtige dorpen Bergen en Schoorl nodigen uit door u ontdekt te worden.

Genieten voor de kinderen

Ook de kinderen zullen genieten van hun verblijf op Buiten Bergen. Het autoluwe park biedt volop ruimte voor jonge kinderen om lekker te spelen of elkaar te ontmoeten bij de waterspeelplaats. Natuurlijk gaat u - op de fiets - de duinen en het strand van Schoorl ontdekken. Maar ook als u een dagje waterpret wilt beleven in een zwembad, biedt de omgeving van Vakantiepark Buiten Bergen volop mogelijkheden.

Zwemmen op vakantie in Noord-Holland

Als u met uw gezin een paar dagen in de kop van Noord-Holland op vakantie bent, is een bezoek aan een zwembad altijd een goed idee. Kinderen zijn gek op een dagje dollen en rennen in en rond een zwembad en zeg nou zelf, een paar baantjes trekken in een zwembad is natuurlijk gewoon heerlijk. Gelukkig hoeft u vanuit Vakantiepark Buiten Bergen niet ver te rijden om een mooi zwembad te vinden. Er zijn verschillende openbare zwembaden (binnenbanden en openluchtbaden) waarvan we de leukste voor u op een rijtje zetten:

Binnen zwembaden in de kop van Noord-Holland

1 Zwembad de Hoornse Vaart in Alkmaar
Dit zwemparadijs heeft een golfslagbad, een 25 meter, een 50 meter bad en een unieke waterspeeltuin voor de allerkleinsten. In de zomer kunt u hier ook genieten van twee buitenzwembaden en een grote ligweide

2 Zwembad de Waterhoorn in Hoorn
Er is volop waterplezier mogelijk voor oud en jong in het recreatiebad met fonteinen, een 72 meter lange glijbaan, een wildwaterkreek, rivier, whirlpools en een uitzwembassin. Tevens is er voor de allerkleinsten een apart peuter- en kleuterbad met een eigen glijbaantje en water spuitende beren (binnen en buiten). Bovendien beschikt het over drie kruidenbaden met een temperatuur van elk 37 graden Celsius en drie stoombaden om heerlijk te relaxen.

3 Zwembad de Waterakkers in Heemskerk
Dit is een geweldig bad met een subtropisch recreatiebad met een superglijbaan, hot Whirlpools, een wildwaterbaan, bruisbanken, turbodouche, waterval, peuterglijbaan, waterpaddestoel en een 25 meter wedstrijdbad met beweegbare bodem. Op warme dagen kunt u gebruik maken van een zonneweide met speeltuin en peuterbad.

Buiten zwembaden in de kop van Noord-Holland

1 Zwembad Het Baafje in Heiloo
Het Baafje is een heerlijk zwembad voor alle leeftijden en bevindt zich op fietsafstand van park Buiten Bergen. Het openluchtzwembad heeft drie baden, een hoge duikplank, grasvelden, speeltuintjes en ook een kleine horecagelegenheid.

2 Holle Bolle Plons in Tuitjenhorn
De Plons is geen zwembad, maar een tropische waterspeeltuin. Deze is onderdeel van De Holle Bolle Boom, een speel- en waterplezierpark in het dorp Tuitjenhorn. Glij avontuurlijk naar beneden door de waterglijbaan met flitsende lichteffecten of kies voor de familieglijbaan waar je met de hele familie de Holle Bolle Speelboom naar beneden kunt glijden.

3 Het Streekbad in Hoogkarspel
Het Streekbad is een kindvriendelijk buitenzwembad in Hoogkarspel. Voor de allerkleinsten is er een speciaal badje met een glijbaan. Ook is er een ondiep bad van 60 cm diepte. En voor de grotere kinderen is er een zwembad met duikplanken en glijbanen.