Coronavirus

Laatste informatie rondom het coronavirus, laatst bijgewerkt: 27-03-2020 | 15:30

Geachte gast,

Heel Nederland is in de ban van de uitbraak van het coronavirus en de gevolgen hiervan. U vraagt zich ongetwijfeld af wat dit voor gevolgen heeft voor uw reis. Vandaar dat we hier uitleggen wat de impact is, en welke gevolgen dit voor uw boeking zal hebben.

Over uw boeking

Op dit moment kunnen alle boekingen in Nederland op normale wijze doorgaan. We raden iedereen aan om de richtlijnen van het RIVM, in combinatie met de adviezen van de World Health Organisation (WHO) op te volgen.

Hieronder kunt u de volgende (afwijkende) voorwaarden vinden, als u uw boeking toch wilt annuleren of wijzigen, in verband met het coronavirus. Wij zullen op de volgende manier omgaan met het annuleren en wijzigen van uw boeking:

  • Is de dag van aankomst van uw boeking voor of op 20 april en uw vakantiebestemming bevindt zich in een gebied dat getroffen is door het coronavirus, waarbij door de autoriteiten is aangegeven dat het niet mogelijk is om hier naar af te reizen? Dan kunt u uw boeking kosteloos omboeken naar een andere periode in 2020 in dezelfde woning
  • Voor boekingen met aankomst datum na 20 april, gelden de standaard voorwaarden. Mocht u uw boeking toch definitief wensen te annuleren, dan zullen de normale annuleringsvoorwaarden gelden. Deze kunt u vinden in onze algemene voorwaarden.

We vragen u om uw reserveringsnummer, aankomstdatum, naam van de woning, en huisnummer van de woning te vermelden.
We hopen dat u er begrip voor heeft dat een antwoord langer op zich laat wachten dan gebruikelijk, in verband met deze buitengewone omstandigheden.

 

Informatie over contact met Buiten Bergen 

We hebben een enorme stroom aan mail- en telefoon verkeer van gasten.
Dit alles maakt dat onze medewerkers niet direct overal op kunnen reageren.
Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn willen we u het volgende vragen:

  • Heeft u een vraag welke betrekking heeft op een boeking ná 20 april, dan willen wij u verzoeken onze website in de gaten te houden. Zodra er meer duidelijkheid is over ons beleid zullen we dit delen op onze website. Heeft u een dringende vraag die niet kan wachten, dan verzoeken wij u per mail contact met ons op te nemen: service@fijnopvakantie.nl
  • Heeft u een vraag over uw boeking tussen nu en 20 april dan kunt u uw vraag mailen naar service@fijnopvakantie.nl telefonisch zijn wij door de drukte moeilijk bereikbaar, mocht u toch telefonisch contact willen, houdt u dan rekening met een langere wachtrij dan dat u van ons gewend bent.

Voor nu wensen wij u alle gezondheid en danken wij u voor uw geduld en begrip.

Het team van Buiten Bergen 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------