Coronavirus

Laatste informatie rondom het coronavirus, laatst bijgewerkt: 20-05-2020 | 11:37 uur

Geachte gast,

Iedereen is in de ban van de uitbraak van het coronavirus en de gevolgen hiervan. U vraagt zich ongetwijfeld af wat dit voor gevolgen heeft voor uw reis. Vandaar dat we hier uitleggen wat de impact is, en welke gevolgen dit voor uw boeking zal hebben.

Buiten Bergen is geopend en het is mogelijk een verblijf te boeken op ons park. We hanteren alle richtlijnen van het RIVM. Zo houden we rekening met uw en de veiligheid van onze medewerkers.

  • We besteden extra aandacht aan het reinigen van handcontactpunten in de woningen en in de receptie, dit betekent dat deurklinken, handvatten, lichtknopjes etc. extra goed gereinigd worden. 

Over uw boeking

Hieronder kunt u de volgende (afwijkende) voorwaarden vinden, als u uw boeking wilt annuleren of wijzigen, in verband met het coronavirus. Wij zullen op de volgende manier omgaan met het annuleren en wijzigen van uw boeking:

  • Is de dag van aankomst van uw boeking voor of op 2 Juni? U kunt uw boeking dan wijzigen naar een latere datum binnen een jaar na de oorspronkelijke aankomstdatum. Voor het omboeken berekenen wij €25,- wijzigingskosten. De meerprijs voor een eventuele duurdere periode zal in rekening worden gebracht. Een eventuele minderprijs wordt niet verrekend. We proberen de reserveringen voornamelijk in hetzelfde huis doorgang te laten vinden.  
  • Voor boekingen met aankomst datum na 2 Juni, gelden de standaard voorwaarden. Mocht u uw boeking toch definitief wensen te annuleren, dan zullen de normale annuleringsvoorwaarden gelden. Deze kunt u vinden in onze algemene voorwaarden.

We vragen u om uw reserveringsnummer, aankomstdatum, naam van de woning, en huisnummer van de woning te vermelden.
We hopen dat u er begrip voor heeft dat een antwoord langer op zich laat wachten dan gebruikelijk, in verband met deze buitengewone omstandigheden.

Informatie over contact met Buiten Bergen 

We hebben een enorme stroom aan mail- en telefoon verkeer van gasten.
Dit alles maakt dat onze medewerkers niet direct overal op kunnen reageren.
Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn willen we u het volgende vragen:

  • Heeft u een vraag over uw boeking tussen nu en 2 Juni  dan kunt u uw vraag mailen naar service@fijnopvakantie.nl telefonisch zijn wij door de drukte moeilijk bereikbaar, mocht u toch telefonisch contact willen (Maandag en Vrijdag van 10.00 tot 11.30 en van 12.30 tot 1700, dinsdag tot en met donderdag van 09.00 tot 13.00 )houdt u dan rekening met een langere wachtrij dan dat u van ons gewend bent.
  • Heeft u een vraag welke betrekking heeft op een boeking ná 2 Juni, dan willen wij u verzoeken onze website in de gaten te houden. Zodra er meer duidelijkheid is over ons beleid zullen we dit delen op onze website. Heeft u een dringende vraag die niet kan wachten, dan verzoeken wij u per mail contact met ons op te nemen: service@fijnopvakantie.nl

Voor nu wensen wij u alle gezondheid en danken wij u voor uw geduld en begrip.

Het team van Buiten Bergen