De buitenhuizen

De 72 vakantiehuizen op vakantiepark Buiten Bergen zijn vrijstaand. De huizen kenmerken zich door grote raampartijen die voor een ruimtelijk effect zorgen en een prachtig uitzicht bieden op de tuin. De meeste huizen hebben een prachtig zonnezeil als zonwering. 
Alle huizen zijn gebouwd met kwalitatief hoogstaande, natuurlijke en duurzame materialen. Het interieur is een combinatie van natuurlijke materialen en moderne vormgeving: houten plafonds, gestucte wanden, matte, strakke tegels op de vloer in de living en in de badkamer. 

De inrichting en indeling van de huizen kan onderling verschillen, maar is altijd modern vormgegeven. Alle huizen hebben een woonoppervlakte van 70m2. Er zijn huizen ingericht voor twee personen tot zes personen. Bent u met meerdere gezinnen? Dan doen wij ons uiterste best de buitenhuizen bij elkaar in de buurt te reserveren. De huizen zijn geschikt voor 1 t/m 6 personen waarvan de hoofdhuurder 21 jaar of ouder moet zijn.

Op het park staan twee typen huizen, type A en type B. Beide types zijn even groot, maar hebben een verschillende indeling.