Parkinfo

In het onderstaande overzicht vind je alle informatie om optimaal van je vakantie bij Buiten Bergen te kunnen genieten.

Heb je toch vragen?

In- en uitchecken

Op jouw aankomstdag kun je bij de receptie inchecken tussen 15:00 en 17:00. Hier ontvang je de sleutel van jouw vakantiehuis en een kleine attentie. Kom je later? Dan vragen we je om dit ons op tijd te laten weten. Op je vertrekdag kun je uitchecken tot 10:00 uur.

Receptie

Bij de receptie kun je terecht met vragen over je verblijf of de omgeving. Hier kun je ook volop wandel- en fietskaarten, toeristische informatie en folders voor leuke uitstapjes verkrijgen. Ook bieden we enkele verhuurartikelen. Bekijk hier onze openingstijden, deze verschillen per seizoen.

Kinderartikelen

Bij de receptie kun je een campingbedje (€ 10,00 per verblijf) en een kinderstoel (€ 10,00 per verblijf) huren. Je kunt dit tijdens uw boeking aangeven of aan de receptie doorgeven bij aankomst. Voor kinderen kun je ook een mand met speelgoed voor binnen of buiten bij de receptie krijgen.

Nespresso

Ook is er de mogelijkheid om een Nespresso-apparaat met koffiecupjes te huren, mocht deze niet in jouw woning staan. Voor het huren van een Nespresso-apparaat betaal je € 15,- (en € 10,- borg). Je krijgt hier twee kokers met cupjes bij. Los kosten de kokers met cupjes € 5,-.

Huisdieren

In een aantal vakantiehuizen op park Buiten Bergen zijn huisdieren welkom. Wil je jouw hond(en) meenemen naar het park? Bekijk hier alle vakantiehuizen waar een huisdier is toegestaan. De toeslag per huisdier bedraagt € 35,- per verblijf. 

Fietsverhuur

Geen mogelijkheid om zelf je fiets mee te nemen? Geen probleem! Bij de receptie van Buiten Bergen kun je zowel normale als elektrische fietsen huren. Er zijn geen kinderfietsen, maar wel fietsstoeltjes. De huurperiode is per dag, weekend, midweek of week en vooraf reserveren is niet mogelijk. Lees meer >

Parkeren

Bij je vakantieverblijf zijn één of twee parkeerplaatsen aanwezig. Dit staat vermeld op de pagina van de desbetreffende woning. Kom je met meerdere auto's, dan kun je deze parkeren aan de zijkant van het park. We vragen je langzaam te rijden op het park. Voetgangers en fietsers hebben altijd voorrang.

Speelterrein

Bij de ingang van het park is een speelterrein voor kinderen, ingericht met natuurlijke materialen. Er is een tafeltennistafel te vinden, een waterpomp, wilgentenen hutten en klimpalen. Ook staat er een houten keukentje en treintje en een glijbaan. Een speelplaats waar kinderen zich heerlijk kunnen vermaken. 

Laadpalen

Bij de receptie vind je twee laadpalen voor elektrische auto's. Hier kun je met je pasje je auto opladen.

Plattegrond

Bekijk de plattegrond om een idee te krijgen van de indeling van het park en welk vakantiehuis het best bij jouw wensen past.