Unieke vakantiehuizen

De vakantiehuizen op Buiten Bergen zijn gebouwd in een natuurlijke stijl, in harmonie met de prachtige omgeving. Alle huizen zijn in bezit van particuliere eigenaren en hebben dan ook elk een eigen, unieke inrichting.

Veel lichtinval

De 72 vakantiehuizen op vakantiepark Buiten Bergen zijn vrijstaand. De huizen kenmerken zich door grote raampartijen die voor een ruimtelijk effect zorgen en een prachtig uitzicht bieden op de tuin. De meeste huizen hebben een prachtig zonnezeil als zonwering. 

Hoogstaande materialen

Alle huizen zijn gebouwd met kwalitatief hoogstaande, natuurlijke en duurzame materialen. Het interieur is een combinatie van natuurlijke materialen en moderne vormgeving: houten plafonds, gestucte wanden, matte, strakke tegels op de vloer in de living en in de badkamer. 

Inrichting

De inrichting en indeling van de huizen kan onderling verschillen, maar is altijd modern vormgegeven. Alle huizen hebben een woonoppervlakte van 70m2. Er zijn huizen ingericht voor twee personen tot zes personen. Ga je met meerdere gezinnen op vakantie? Dan doen wij ons uiterste best de buitenhuizen bij elkaar in de buurt te reserveren.

Veel privacy

De vakantiehuizen op het park liggen op bijzonder grote kavels en bieden veel privacy. Dit is mogelijk gemaakt door de situering van de huizen ten opzichte van elkaar én door de plaatsing van schuttingen van wilgentenen en beplanting. 

Type A

Type A heeft op de begane grond een woongedeelte met eet- en zithoek. De openslaande deuren in het woongedeelte geven toegang tot het zonnige terras en bieden een prachtig uitzicht op de tuin. De open designkeuken is van alle gemakken voorzien, met onder andere een combimagnetron, vaatwasser en koel-vriescombinatie. 

Op de begane grond vind je een slaapkamer en een badkamer met douche en toilet. De badkamer is, net als de gehele benedenverdieping, voorzien van vloerverwarming. Sommige badkamers beschikken over een ligbad en een aparte toilet in de hal. Op de eerste verdieping is één zeer royale slaapkamer, die in sommige huizen is gesplitst in twee kleinere kamers.

Type B

Type B heeft een lessenaarsdak en op de begane grond een woonkamer met open designkeuken. De keuken is van alle gemakken voorzien, met onder andere een combimagnetron, vaatwasser en koel-vriescombinatie. De openslaande deuren in het woongedeelte geven toegang tot het zonnige terras en bieden een prachtig uitzicht op de tuin. 
Op de begane grond is een slaapkamer met openslaande deur naar het terras. De badkamer met douche en toilet, beschikt net als de gehele benedenverdieping, over vloerverwarming. Sommige badkamers zijn voorzien van een ligbad. 

Op de bovenverdieping vind je twee slaapkamers of een slaapkamer en een vide, die ingericht is als slaapkamer of gezellige zithoek.