Voorjaarsvakantie

De voorjaarsvakantie komt er al snel weer aan, heeft u al plannen? Deze vrije week is het ideale moment om er samen op uit te gaan voor een gezellige vakantie. 

Vakantiepark Buiten Bergen ligt aan de rand van natuurgebied de Schoorlse Duinen in Noord-Holland. Voordat u het weet staat u in dit prachtige en unieke duingebied. Naast wandelen over de hoogste duinen van Nederland is er in de buurt natuurlijk veel meer te beleven. 

De bekende Noord-Hollandse steden zijn ook vanaf Buiten Bergen niet ver weg. Schoorl is een heel mooi dorp dat landelijk bekend staat om de hoge klimduin, ideaal voor met kinderen. Daarnaast zijn veel leuke winkeltjes en restaurants. Ook strand Camperduin of Hargen aan zee, zijn zeer de moeite waard om naar toe te gaan. 

Het buurdorp Bergen staat bekend om zijn kunstenaars. Hier vindt u galeries en een kunstmuseum. In het centrum staat de bekende Ruinekerk uit 1597, deze kunt u niet missen. Enthousiast? Bekijk dan nu onze beschikbare woningen en boek gelijk. Bekijk alle beschikbare vakantiehuizen hier.