Zee en strand

Vanuit het vakantiepark kunt u via verschillende strandopgangen bij het strand en de zee komen. De strandopgangen bij Bergen aan Zee, Hargen en Camperduin zijn met de auto bereikbaar. Schoorl aan Zee is alleen met de fiets bereikbaar via een prachtige tocht door de duinen. Het dichtsbijzijnde strand bereikt u met de fiets al in ongeveer 20 minuten. 

Op de mooie brede zandstranden in de buurt kunt u in de zomer natuurlijk heerlijk zonnen en zwemmen in de Noordzee. Op het strand zijn ligstoelen en windschermen te huur. Ook zijn er strandhuisjes te huur. Bij de verhuurbedrijven vindt u toiletten en douches. Ook in de winter, is het heerlijk om een lange wandeling te maken op het strand. Op het strand van Bergen aan Zee kunt u een jutter huren, een grote rolstoel voor ouderen of gehandicapten. 

Aan en op de stranden liggen verschillende strandpaviljoens, voor een kop koffie, een ijsje of lekker eten bij de ondergaande zon. 

Tussen Schoorl en Bergen aan Zee is een officieel naturistenstrand te vinden met bij Bergen aan Zee een eigen strandpaviljoen.