Zomervakantie

Wil je dit jaar de zomervakantie in eigen land vieren? Dat snappen wij maar al te goed! Nederland heeft namelijk zoveel moois te bieden. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Noord-Hollandse kust?

Vakantiepark Buiten Bergen is gelegen op een unieke locatie in Noord-Holland, tussen Schoorl en Bergen en aan de rand van de Schoorlse Duinen. Hier is het heerlijk vertoeven tijdens de zomermaanden. Het duingebied biedt de mogelijkheid om heerlijk te wandelen en fietsen en de Hollandse stranden zijn de perfecte plek om lekker te zonnen. Ook voor kinderen is er genoeg te doen: je kunt er paardrijden, blowkarten en urenlang klimmen en klauteren in de duinen.

Bekijk accommmodaties >

 

Vier je zomervakantie op Buiten Bergen

Familiepark Buiten Bergen is gelegen op een unieke locatie aan de rand van de Schoorlse Duinen. Hier kun je genieten van de rust, de ruimte en van elkaar, op steenworp afstand van het strand. Dit maakt Buiten Bergen een uitstekende uitvalsbasis voor een lange fiets- of wandeltocht, een tour door het kunstenaarsdorpje Bergen of een middagje uitwaaien op het strand.

Onze huizen zijn bestemd voor gezelschappen van 2 tot 6 personen. Dit maakt ze zeer geschikt voor weekendje samen weg of voor een gezellige familievakantie! Alle woningen zijn gebouwd van natuurlijke materialen, en daardoor passen ze perfect bij de natuurlijke omgeving.

Bekijk vakantiehuizen