Vakantietrends 2016: luxe, duurzaam en familie

Reisorganisatie Tui uit Duitsland heeft onlangs een onderzoek onder een groot aantal vakantiegangers gehouden om vast te stellen welke trends op vakantiegebied in 2016 het belangrijkst zijn.

Wat willen we op vakantie in 2016?

Uit het onderzoek blijkt dat de favoriete vakantiebestemmingen niet veel verschillen met die van 2015. In Europa zijn Spanje en Frankrijk in trek terwijl wij in eigen land graag naar de kust gaan. Wij boeken onze vakantie massaal via internet. Alleen voor complexe reizen zoals rondreizen in een ander werelddeel laten wij ons nog graag in het reisbureau adviseren. Tot zover geen grote veranderingen.

Maar uit het onderzoek kwamen ook een drietal trends die op vakantiegebied in 2016 het meest belangrijk zijn.

Met de familie op vakantie

Wij gaan in 2016 graag met de hele familie op vakantie. In deze tijd waarin wij allemaal druk zijn met werk, school en studie en daarbij ook individueel veel tijd besteden aan social media, is vakantie bij uitstek de periode om “quality time’’ met de familie door te brengen. Gezellig samen zijn en achteraf samen genieten van de ervaringen en herinneringen.

Luxe op vakantie

Wij werken hard en willen op vakantie genieten van luxe. Soms zelfs luxer dan wij het thuis hebben. Wij bepalen zelf hoe wij onze tijd tijdens de vakantie indelen en kiezen daarbij ook voor bijzondere uitstapjes en goede restaurants.

Duurzaam op vakantie

Ook tijdens de vakantie houden wij rekening met het milieu. Voor verre reizen kijken wij of de reisorganisatie milieuvriendelijk werkt en of er ter plaatse duurzaam wordt ondernomen. Wij beoordelen vooraf of bij de inrichting en de bouw van onze accommodatie duurzaam is gewerkt.

Buiten Bergen voldoet aan alle trends

Op vakantiepark Buiten Bergen staan luxe vakantiehuizen die met duurzame materialen zijn gebouwd. Een aantal huizen op het park zijn voorzien van zonnepanelen zodat U hier volledig klimaatneutraal vakantie kunt vieren. Ook hebben sommige huizen een eigen laadpaal voor Uw elektrische auto. De huizen op ons park zijn luxueus en smaakvol ingericht en voorzien van luxe inbouwkeukens. In sommige huizen is een stoomdouche of sunshower geplaatst.

Alle huizen op ons park hebben grote tuinen waar je met het hele gezin heerlijk privé van de vakantie kunt genieten. Wij hebben geen animatieprogramma. U kunt in alle rust van ‘’quality time’’ met uw gezin genieten. De fantastische omgeving met duinen, strand, zee en sfeervolle dorpjes dragen daar natuurlijk aan bij!